EN

Jělěňovití + CD

Petr Nikl


Jělěňovití, atlas pozoruhodných bytostí obklopených snovou noční atmosférou tajuplného lesa, jsou souborem básní (písňových textů) a drobných próz.
Jělěňovití, atlas pozoruhodných bytostí obklopených snovou noční atmosférou tajuplného lesa, jsou souborem básní (písňových textů) a drobných próz známého umělce Petra Nikla.

Detailní informace

Ilustrátor Petr Nikl
Jazyk čeština
Počet stran 52
EAN 9788086283616
Datum vydání 14.09.2015
Věk od 10
Formát 230x280 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,57
Typ Kniha + CD
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Jělěňovití, atlas pozoruhodných bytostí obklopených snovou noční atmosférou tajuplného lesa, jsou souborem básní (písňových textů) a drobných próz. Doprovázejí jej starší ilustrace jělěňovitých, vytvořené hlubotiskovou technikou mezzotinty s měkkými světelnými přechody, i drobné lineární kresbičky groteskně ilustrující, jak píší jeleni. Kniha je doplněna i hudebním CD s nezaměnitelným Niklovým přednesem (zpěvem, hrou, zvuky i pazvuky) necelé dvacítky písní složených na texty z knihy. Tento komplet čtenářům a posluchačům zcela jistě přinese neobyčejný zážitek. Kniha Jělěňovití navazuje na předešlé Lingvistické pohádky a Záhádky. Je určena dospělým i dětem od pěti let, zvláště pak těm, kteří si libují v absurdních, hravých a fantazijních obrazech.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM