EN

Jako by se tu někdo snažil nevydat ani hlásku

John Irving


Příběh Jako by se tu někdo snažil nevydat ani hlásku byl původně součástí Irvingova románu pro dospělé Rok vdovou.
Příběh Jako by se tu někdo snažil nevydat ani hlásku byl původně součástí Irvingova románu pro dospělé Rok vdovou. Nyní v novém vydání vychází v knižní podobě a s půvabně hororovými ilustracemi Tatjany Hauptmanové, které perfektně dokreslují vyprávění o autorově synovi, jenž se, jako mnoho dětí, bojí znepokojivých nočních zvuků. 

Detailní informace

Ilustrátor Tatjana Hauptmannová
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788075580245
Datum vydání 03.11.2017
Věk od 10
Formát 180x198 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,23
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"Také jste se už někdy probudili uprostřed noci a slyšeli podivné šramotění? Tiché zvuky, které vychází jakoby z podlahy, ze zdí, ze schodů? Zvuky, ze kterých vám strachy běhá mráz po zádech, ale zároveň je vám díky tomu, jak jsou tichoučké, jasné, že se ten tajuplný někdo snaží nevydat ani hlásku? Tak to se právě stalo Tomovi. A protože ho noční šramoty děsí, vzbudí tátu a začnou pátrat po tom, kdo je to uprostřed noci ruší. Zjistí na konci společného dobrodružství, kdo se to snaží nevydat ani hlásku? 

Příběh Jako by se tu někdo snažil nevydat ani hlásku byl původně součástí Irvingova románu pro dospělé Rok vdovou. Nyní v novém vydání vychází v knižní podobě a s půvabně hororovými ilustracemi Tatjany Hauptmanové, které perfektně dokreslují vyprávění o autorově synovi, jenž se, jako mnoho dětí, bojí znepokojivých nočních zvuků. "

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM