EN

Flašinet, fascinující storyboard k filmu, nabízí jedinečnou příležitost k dalšímu setkání s ohromujícím talentem jednoho z nejuznávanějších francouzských komiksových výtvarníků dneška.
Flašinet měl být animovaný superfilm, na němž francouzský komiksový mág Nicolas de Crécy, který hned po škole nastoupil do Disneyho studia, pracoval několik let. Čeští čtenáři znají již de Crécyho parodickou variaci na superhrdinské příběhy v komiksovém albu Pan Ovocňák, postapokalyptickou Dobu ledovou (Meander 2008), nebo úsměvného Krále sjezdovky. Flašinet, fascinující storyboard k filmu, nabízí jedinečnou příležitost k dalšímu setkání s ohromujícím talentem jednoho z nejuznávanějších francouzských komiks

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788087596685
Datum vydání 06.10.2015
Věk od 12
Formát 300x200 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,388
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Flašinet, fascinující storyboard k filmu, nabízí jedinečnou příležitost k dalšímu setkání s ohromujícím talentem jednoho z nejuznávanějších francouzských komiksových výtvarníků dneška. Flašinet měl být animovaný superfilm, na němž francouzský komiksový mág Nicolas de Crécy, který hned po škole nastoupil do Disneyho studia, pracoval několik let. Čeští čtenáři znají již de Crécyho parodickou variaci na superhrdinské příběhy v komiksovém albu Pan Ovocňák, postapokalyptickou Dobu ledovou (Meander 2008), kterou nyní vydáváme již ve třetím dotisku, nebo úsměvného Krále sjezdovky. Flašinet, fascinující storyboard k filmu, nabízí jedinečnou příležitost k dalšímu setkání s ohromujícím talentem jednoho z nejuznávanějších francouzských komiksových výtvarníků dneška.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM