EN

Emoce jako náš životní kompas

Využití emoční inteligence v každodenních situacích

Jitka Ševčíková


Využijte svou emoční inteligenci v každodenních situacích
Emoce hrají v našem životě klíčovou roli. Když se s nimi naučíme pracovat a využít jejich energii, mohou být naším skvělým parťákem v řešení nejrůznějších životních situací. Často nám v tom překáží potřeba city plně kontrolovat, případně naše pýcha nebo strach. Nenechat se emocemi ovládat, ale přetavit je v dovednost a plně využít to, co nám přinášejí, je na emoční inteligenci to krásné, ale zároveň obtížné. Tato kniha vám ukáže, jak emoce poznat a jak s nimi pracovat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026449096
Datum vydání 28.09.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,385
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Emoce hrají v našem životě klíčovou roli – jakmile je pochopíme a naučíme se je podpořit, usměrnit nebo využít jejich energii, zjistíme také, jak působí na naše tělo, chování, vnímání a jak toto všechno v životě zúročit. Často nám v tom překáží potřeba emoce plně kontrolovat, sebestředná perspektiva vnímání sebe i světa, pýcha nebo i strach. Nenechat se emocemi ovládat, ale přetavit je v dovednost a plně využít to, co nám přinášejí, je na emoční inteligenci to krásné, ale zároveň poměrně obtížné.

Tato kniha vám ukáže, jak emoce poznat a jak s nimi pracovat. Najdete zde inspiraci, příběhy, otázky k zamyšlení a různé možnosti vedoucí k tomu, jak o sobě začít míň přemýšlet a víc žít s lehkostí, radostí, tvořivě, otevřeně, odvážně. Nehledejte však žádné plané filozofování, ale ani žádnou příručku. Autorka stojí nohama pevně na zemi, a tak napsala knihu praktickou, trochu autobiografickou i hodně autentickou.

Pokud po přečtení této knížky začnete dělat ve svém životě nějakou konkrétní věc jinak, podle svého srdce a pro vás žádoucím směrem, začali jste používat svůj emoční kompas.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM