EN

Jak naladit štěstí

Agnes Martin-Lugand


Jedna tragická nehoda, dvě manželství, čtyři podoby lásky
Z manželství galeristky Avy a veterináře Xaviera se po dopravní nehodě vytratila láska. Zatímco on v nemocnici trpí bolestmi a výčitkami, ona se pokouší jejich skomírající vztah zachránit. Marně. Xavier je totiž posedlý houslistkou Constance, za jejíž zranění je zodpovědný. Ava v nemocnici potká jejího manžela, dirigenta Sachu, a stanou se z nich nečekaní spojenci na cestě za ztraceným štěstím… Všichni touží po lásce, ale každý s jiným očekáváním.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Nos résiliences
Původní jazyk francouzština
Počet stran 368
EAN 9788026720911
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autorka bestselleru Šťastní lidé čtou a pijou kávu tentokrát rozehrává emotivní příběh dvou manželských dvojic, jež svede dohromady dramatická dopravní nehoda. Vztah galeristky Avy a veterináře Xaviera se ocitá v krizi. Zatímco on se zotavuje v nemocnici ze zranění, ona se marně pokouší vzbudit u něj zájem. Xavier má ale plnou hlavu houslistky Constance, již zranil při havárii na motorce. Avu může pochopit jen umělkynin manžel, dirigent Sacha, jehož potkává na chodbách nemocnice. Oba trpí, přestože skutečnou bolest prožívají jejich partneři. Vzájemné pochopení a podpora jsou pro ně stejně důležité jako vytrácející se láska.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand se narodila roku 1979 ve francouzském přístavním městě Saint-Malo. Než začala psát knihy, pracovala jako psycholožka. Její debutový román Šťastní lidé čtou a pijou kávu zaznamenal v roce 2014 ve Francii obrovský úspěch. Česky vyšel o dva roky později. Spisovatelka na něj navázala dalšími knihami, které si čtenáři oblíbili pro její schopnost citlivě vylíčit nálady postav. Do češtiny už byly přeloženy také její romány Šťastní lidé mají šťastný život (2016), Ta hudba mi stále zní v hlavě (2018) či Jak naladit štěstí (2021).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM