EN

Anjel

Jakub König


I andělé občas ztratí křídla. Horší ale je, když se ztřískají do němoty a někdo jim je šlohne, pak jim nezbude než počkat tady u nás dole na zemi, než jim zase dorostou. A čas se tu někdy pekelně vleče, ještě že si ho mohou krátit alkoholem, drogami a občasnými hovory s Bohem, který je naštěstí dost pohledná bytost a nejspíš má i pěkná prsa, jen je pořád nechce ukázat... Komiksový strip Anjel je odpovědní na kultovní Red Meat, ba co víc. Je drsnější a nemilosrdnější!

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788025900758
Datum vydání 07.03.2011
Věk od 18
Formát 210x150 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,24
Typ Kniha

I andělé občas ztratí křídla. Horší ale je, když se ztřískají do němoty a někdo jim je šlohne, pak jim nezbude než počkat tady u nás dole na zemi, než jim zase dorostou. A čas se tu někdy pekelně vleče, ještě že si ho mohou krátit alkoholem, drogami a občasnými hovory s Bohem, který je naštěstí dost pohledná bytost a nejspíš má i pěkná prsa, jen je pořád nechce ukázat... Někdy si nad svým životem posteskne taky bezhlavá jeptiška nebo schizofrenní kostlivec. Komiksový strip Anjel je originální českou variací, či spíše odpovědí na kultovní americký Red Meat – oproti němu se vyznačuje snad ještě drsnějším černým humorem a nemilosrdnějším viděním světa, jež navíc obohacuje o nečekaný teologický rozměr.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jakub König

Jakub König

Jakub König je český bloger a písničkář pocházející z České Lípy. Je frontmanem skupiny Obří broskev a ve svém samostatném, kritikou oceňovaném hudebním projektu vystupuje pod pseudonymem Kittchen. Studoval na pražské FAMU a poté na Konzervatoři Jaroslava Ježka. V roce 2011 vydal knihu stripů Anjel, v roce 2017 pak flipbook Když piješ…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM