EN

Příběhy jihomoravských minipivovarů

Filip Vrána


Objevte jihomoravské minipivovary a zapojte chuťové buňky!
Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti. Hospody se předhání v nabídce a ty, které nabízí už jen jedinou značku, jsou v menšině. Objevte známé i méně známé značky piva z jihomoravských minipivovarů, vydejte se na cestu objevování jedinečné chuti, začtěte se do příběhů sladků, kteří se rozhodli vařit pivo prostě jinak.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Původní název Příběhy jihomoravských minipivovarů
Počet stran 144
EAN 9788026431893
Datum vydání 03.08.2020
Věk od 18
Formát 145x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,279
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti. Hospody se předhání v nabídce a ty, které nabízí už jen jedinou značku, jsou v menšině.

Pivovarnictví se rozvíjí všude v republice, ale snoubení s vínem je na jižní Moravě výjimečné.

Popularita obou těchto nápojů se přitom doplňuje, o čemž vypovídají i příběhy sládků v této knize. Mimořádný rozvoj minipivovarů je reakcí na globalizaci oboru, řemeslná piva konzumentům nabízí alternativu, kterou zejména mladší generace kvitují s povděkem. Tak se nechte provázet jednotlivými místy a zapojte i svoje chuťové pohárky. Dej Bůh štěstí, ať tento pozitivní trend vydrží co nejdéle.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM