EN

Bez lítosti

Martina Cole


Rodina byla na prvním místě. Až doteď.
Diana Davisová stojí od smrti manžela v čele rodinného byznysu a v mužském světě zločinu jí všichni říkají pane. Její syn Angus je rozený gauner, ale matčinu důvěru si musel vysloužit. Nějaký čas řídil noční kluby v Marbelle – a osvědčil se. S jeho vstupem do londýnského podsvětí začíná nová éra násilí. Ale i on má slabé místo: svou ženu Lornu a jejich tři děti. A právě oni mu ukážou nepříjemnou pravdu. V tomhle byznysu nelze brát ohledy. Na nikoho.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název No Mercy
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dita Kelbelová
Počet stran 376
EAN 9788074984402
Datum vydání 24.09.2020
Věk od 18
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,464
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Diana Davisová stála v čele rodinného byznysu od smrti svého muže, nechvalně proslulého bankovního lupiče. Umí se velmi dobře pohybovat v mužském světě a budí respekt, takže si na ni nikdo nedovolí.

Její syn Angus má zločin v krvi. Nějaký čas musel řídit noční kluby na Marbelle, aby si vysloužil matčinu plnou důvěru. Stalo se – a nyní je plnohodnotným členem rodinného byznysu. Společně s Angusovým vstupem začíná v londýnském podsvětí nová éra, v níž strach a hrůza dostávají zcela nové rozměry.

Ale i všeobecně obávaný Angus má slabé místo: svou ženu Lornu a jejich tři děti. A právě ty mu uštědří nejtvrdší lekci jeho života: v tomhle byznyse nemůžete brát ohledy na nikoho. Ani na rodinu. V určitých chvílích musíte jednat bez lítosti.

Ke stažení

pdf Příloha.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Cole

Martina Cole

Martina Cole patří mezi absolutní špičku současných britských spisovatelů. Její vstup do světa literatury byl vskutku impozantní a zároveň velmi neobvyklý: vsadila se s manželem o padesát liber, že dokáže napsat román. Následně dala v práci výpověď a za poslední výplatu si koupila psací stroj. Sázku tenkrát vyhrála – a co víc, její prvotina Královna zločinu okamžitě vystřelila na žebříčky bestsellerů. Ještě většího úspěchu dosáhl výtečně napsaný Maniak, který z Martiny Cole udělal královnu britského krimirománu. Každá její novinka je od té doby dychtivě očekávanou událostí nejen v Británii, ale i v dalších třiceti zemích světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM