EN

Číst, snít a milovat

Abbi Waxman


Knihy jsou fajn, ale jednou se musíš zamilovat doopravdy
Nina je ukázková knihomolka. Ve svém papírovém světě je v bezpečí a prožívá v něm všechno, na co si ve skutečnosti netroufne. Lásku zná jen z románů a randění se brání, protože se dokáže bavit jen o literatuře. Dokud nepotká Toma, se kterým nemá zdánlivě nic společného… Od čtení Ninu odpoutá až závěť po otci, kterého nikdy nepoznala. Nečekaně se stane součástí pestré rodinky plné bizarních postaviček a skuteční lidé rázem překonají literární hrdiny.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Bookish Life of Nina Hill
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jakub Chodil
Počet stran 352
EAN 9788026721949
Datum vydání 13.01.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dokud se život Niny točí jen kolem knih, všechno je v naprostém pořádku. Nechává se unášet cizími příběhy a obdivuje fiktivní hrdiny. Realita jí až tak nevyhovuje, protože je nevyzpytatelná a na každém kroku číhá nějaké překvapení. Jedním z jich je Tom, kterého pozná na pub kvízu. Jak jim to ale může klapat, když Nina se vyzná jen v literatuře a Tom je machr přes sporty?

A aby toho nebylo málo, do života věčné knihomolky zasáhne početné příbuzenstvo, o němž neměla celý život tušení. Závět po otci, kterého nikdy nepoznala, ale mluví jasně. Nina se stane členkou bizarní rodinky, v níž se věčně někdo s někým dohaduje. Aby to všechno přežila, musí se kromě čtení a snění naučit i milovat. Zběsilá jízda od autorky románu Drbny z předměstí vypráví o tom, že ten nejneuvěřitelnější příběh se neodehrává na stránkách knih, ale ve skutečnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM