EN

Alea - dívka moře: Poselství deště

Tanya Stewnerová


Překoná Alea všechna nebezpečí na cestě za svou matkou? Pátý díl velkolepého příběhu.
Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Dívka doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o svém dvojčeti Anthee. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno pro to, aby se s Nelani setkala co nejdříve. Plavbu jim stále komplikuje nejen doktor Orion, ale i nejistota. Na čí straně doopravdy stojí princ Vodních panen Cassaras a jaká další tajemství ještě skrývá?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Alea Aquarius - Die Botschaft des Regens
Původní jazyk němčina
Překladatel Lucie Simonová
Počet stran 440
EAN 9788025348062
Datum vydání 03.09.2020
Věk od 10
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,626
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o Anthee – Aleině dvojčeti. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno proto, aby se s ní setkala co nejdříve. Plavbu jim stále komplikuje doktor Orion, ale i nejistota. Na čí straně je doopravdy princ Vodních panen Cassaras a jaká další tajemství ještě skrývá?

Pátý díl velkolepého příběhu o Alee – dívce moře.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Alea - dívka moře"

Hodnocení čtenářů

Markéta Kubíčková
Tento díl byl, ostatně jako všechny, super. Musím říct, že mě stále více udivuje, jaké jiné magicke bytosti a mořské kmeny autorka ještě vymyslí, stále nedocházelo nápady. A konec - ač se nekomu nemusí líbit a já to chápu - se mi přesto moc líbil a hned jsme museli koupit šestý díl. Ač je knížka pro mladší, potěší i starší. Za mě velké DOPORUČUJU 😍

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová se narodila v německém Wuppertalu a se psaním příběhů začala již ve svých deseti letech. Po maturitě studovala nejprve překladatelství, nakonec se ale rozhodla pro studia anglistiky, germanistiky a literárních věd. Několik let žila v Londýně, kde absolvovala i praxi v nakladatelství a kde také začala pracovat na svém prvním románu. Je autorkou dětské série Lili Větroplaška a fantasy série Alea – dívka moře. V současné době se Tanya věnuje psaní nejen dětských knih, ale i románů pro mládež a pro dospělé.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM