EN

Valentýnka a veterinární ordinace

Ivana Peroutková


Valentýnka otvírá ordinaci pro zvířátka. Třetí díl oblíbené série.
Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Tentokrát ji k nové hře inspiruje její pejsek Hugo, který si zraní ucho. Po návštěvě veterinární kliniky Valentýnka dětem navrhne, že si společně zařídí ordinaci. Budou léčit zvířátka! Poradí si malí veterináři se všemi případy?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ivona Knechtlová
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Řada Valentýnka
Počet stran 112
EAN 9788000058818
Datum vydání 25.05.2020
Věk od 7
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,293
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Valentýnka je holčička s nevšedními nápady, na které vždycky už netrpělivě čekají nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou. Má pokojíček v podkroví, kde ráda hraje na klávesy a skládá písničky. Tentokrát Valentýnku k nové hře inspiruje její Hugo, který má zraněné ucho. Po návštěvě veterinární kliniky holčička kamarádům navrhne, že si společně zařídí ordinaci. Budou léčit zvířátka! Každý hned s nadšením přináší všelijakou havěť, ale pak přijde Péťa s drozdem, který má poraněné křídlo. Poradí si i s ním malí veterináři?

Volné pokračování knížek Valentýnka a narozeniny a Valentýnka a daleké kraje.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Valentýnka"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Ivana Peroutková píše pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Její prvotinou je kniha Na vahách života. Je autorkou mimořádně úspěšné série o holčičce Aničce. Menší čtenáři si oblíbili také její minidetektivky Ukradená cukřenka a Ukradený prsten ze série Frantík, malý detektiv. V roce 2018 odstartovala Ivana Peroutková knihou Valentýnka a narozeniny další knižní sérii, tentokrát o nevšední holčičce Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. V roce 2018 získala za sérii o Aničce také Cenu Albatrosu za významný počin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM