EN

Falešný polibek - s podpisem autora

Mary E. Pearsonová


První díl bestsellerové série Kroniky pozůstalých
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít. Obklopena tajemstvím a lží Lia odhalí skutečnosti, které otřesou jejím životem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
EAN 2000000000807
Datum vydání 29.05.2017
Věk od 0
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha

Království Morrigan je ponořeno v tradicích a příbězích o dávném světě, ale některé tradice princezna Lia nemůže překousnout. Například sňatek s někým, koho nikdy nepotkala. To vše pouze kvůli zajištění politického spojenectví.

Lia má všeho po krk a je připravena začít nový život. V den své svatby utíká do na míle vzdálené vesnice, kde se usazuje mezi obyčejnými lidmi a především dvěma záhadnými a přitažlivými muži – jedním princem, kterého si měla vzít, a jedním vrahem s úkolem jí zabít.

Obklopena tajemstvími a lžemi musí Lia odhalit nebezpečné skutečnosti, které otřesou celým jejím životem, zatímco se pomalu začíná zamilovávat do jednoho z dvou cizinců.

Další tituly z řady "Kroniky pozůstalých"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mary E. Pearsonová

Mary E. Pearsonová

Mary E. Pearsonová je autorkou několika velmi úspěšných knih. Již odmala chtěla být spisovatelkou, což se jí podařilo, neboť psaní knih se věnuje na plný úvazek. Žije v Carlsbadu v Kalifornii společně se svým manželem a dvěma zlatými retrívry. Napsala již několik úspěšných knih, ale proslavila ji především série Falešný polibek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM