EN

Nočník neohrožené ženy

Eva Benett


„Píšu v noci, protože se bojím zhasnout.“ Knižní vydání úspěšného blogu.
Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788026717997
Datum vydání 28.05.2020
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,381
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič. V knižní verzi blogu Nočník neohrožené ženy zjistíte, co na něm už několik let poutá jeho více jak sedmnáct tisíc pravidelných čtenářek a čtenářů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Benett

Eva Benett

Eva Benett sice představuje světu knižní prvotinu, ale její blog má už několik let ke dvěma desítkám tisíců čtenářů. Vystudovala dvě střední a jednu vysokou školu. Tvrdí o sobě, že je jasný introvert, což jí ale nikdo nevěří. Adrenalin z veřejného vystupování vyvažuje blahodárným tichem a samotou při literární tvorbě. Žije na venkově. Miluje jaro, uherák a kyselé okurky. Raději zpívá a píše, než mluví. Má ráda všechny psy a některé lidi. S láskou a mimořádnou péčí pěstuje sukulenty a dobré mezilidské vztahy. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM