EN

Disgardium 1 – Hrozba třídy A

Dan Sugralinov


Nová pecka pro fanoušky žánru LitRPG!
Alex sní o kariéře kosmického průvodce. A i když je rok 2074, cesta od snu k realitě se zdá být dlouhá miliony světelných let. Jediná možnost k dosažení vytčeného cíle vede přes virtuální hru Disgardium. V jejím světě mu shodou náhod spadne do klína mód s absolutní nezranitelností, díky němuž se mu naskytnou nevídané možnosti. Jenže každá mince má dvě strany a Alexova postava se zároveň stává oficiální globální hrozbou, kterou je třeba eliminovat…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Disgardium – Ugroza A-klassa
Původní jazyk ruština
Počet stran 328
EAN 9788025349236
Datum vydání 29.10.2020
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,511
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Počkat! Co myslíte tím, že moje postava byla prokleta? Jako že tady budu hnít zaživa? To snad ne? Ačkoli… OK, herní umělá inteligence mi přiklepla status potenciální světové hrozby. To je přeci šance, kterou by byl hřích nevyužít!

Alex sní o kariéře kosmického průvodce. A i když je rok 2074, cesta od snu k realitě se zdá být dlouhá miliony světelných let. Jediná možnost, jak dosáhnout vytčeného cíle, vede přes virtuální hru Disgardium. V jejím světě mu zvláštní shodou náhod spadne do klína mód s absolutní nezranitelností, díky němuž se mu naskytnou nevídané možnosti. Jenže každá mince má dvě strany a Alexova postava začne představovat oficiální globální hrozbu. Za likvidaci takových hrozeb pak vývojářská korporace platí obrovské peníze specializovaným klanům preventivců. A teprve teď začíná opravdová hra!

Nejlepší ruský LitRPG román roku 2018.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Šárka Žižková
Knížka skvělá, už dlouho mě žádná tak nebavila. Podle mého názoru se může klidně srovnávat s Harry Potterem. Už aby bylo pokračování.
Filip Valenta
Alex dostal na své čtrnácté narozeniny kapsli pro virtuální realitu, podobně jako všichni jeho vrstevníci s lepším sociálním statusem. Jenže ho hraní her nebaví a brzy o něj ztratí zájem, protože jeho snem je dostat se na univerzitu a stát se vesmírným průvodcem. Jeho plány se kvůli jistým událostem zkomplikují a zjišťuje, že aby v životě něco dokázal, bude se muset vrátit do světa Disgardia.⁣ ⁣ Jooo, tak tohle se mi dějově dost líbilo! Alex se už od začátku příběhu vyvíjí, začíná se ve světě Disgardia orientovat a poznává lidi, které by bez hraní nikdy v životě nepoznal. Nechybí ani milostná zápletka mezi náctiletými (jelikož se jedná o Young Adult), která je vykreslena celkem realisticky a hlavně nic přehnaného. A tady končí klady. Teď už jen věci, které se mi moc nelíbily. V první řadě to je rozhodn+ ten strašný strojový sloh bez špetky emocí. Potom je to neustálé zmiňování strejdy Nicka, který se v knize ani neobjeví a Alex pouze opakuje jeho suché hlášky. Taky byla v knize jediná zmínka o “křečkovi” v souvislosti s penězma. V jiných LitRPG to funguje normálně, protože autor s tímto křečkem pracuje, ale tady byl zmíněný pouze jednou a konec. Nebo to byl účel? A na závěr... Může mi sakra někdo vysvětlit, proč překladatel přeložil výraz World of Warcraft na “Svět válečného umění”?! Jaký to má smysl? Tohle mě ke konci knihy opravdu vytočilo... ⁣ ⁣ Teď už nám jen zbývá se modlit za to, abychom se dočkali dalších dílů!⁣

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM