EN

Maják nešťastných příhod

Nicki Thornton


Další dobrodružství Setha Seppiho z hotelu Poslední naděje
Během vyšetřování vraždy v hotelu Poslední naděje se Seth seznámil se světem magie. A nebyl by to Seth, kdyby se zase do něčeho nezapletl. Tentokrát se spolu se svou kočkou Černostínkou dostane na odlehlý maják Hadihněv, kde bude pomáhat vyšetřovat vraždu výstřední majitelky, Miny Mintecress. Podaří se mu v sobě objevit jiskřičku magie a odhalit zlo, než bude pozdě?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Bad Luck Lighthouse
Původní jazyk angličtina
Překladatel Markéta Glanzová
Počet stran 336
EAN 9788026430872
Datum vydání 06.04.2020
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,362
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Během vyšetřování vraždy v hotelu Poslední naděje se Seth seznámil se světem magie. A nebyl by to Seth, kdyby se zase do něčeho nezapletl. Tentokrát se spolu se svou kočkou Černostínkou dostane na odlehlý maják Hadihněv, kde bude pomáhat vyšetřovat vraždu výstřední majitelky, Miny Mintecress. Podaří se mu v sobě objevit jiskřičku magie a odhalit zlo, než bude pozdě?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nicki Thornton

Nicki Thornton

Nicki Thornton vedla se svým manželem více než deset let nezávislé knihkupectví v Abingdonu. Debutovala dětskou knihou Hotel Poslední naděje (The Last Chance Hotel), s níž v roce 2016 vyhrála dětskou beletristickou soutěž Times/Chicken House. Kniha spojuje kouzelnický svět Harryho Pottera s detektivní zápletkou inspirovanou Agathou Christie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM