EN

Najdu odvahu

Lenka Vacvalová


770 km po trase hrdinů SNP
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy. A to nejen své vlastní. Mapuje i osudy hrdinů, kteří padli v SNP, a žen, jež v sobě našly neuvěřitelnou odvahu, aby mohly během povstání pomáhat. Ultraběh. Náročný, dlouhý, vyčerpávající. Šestnáct dnů plných deště a sněhu, bahna, bolesti, ale i neskutečně silných zážitků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788075977823
Datum vydání 15.10.2020
Věk od 15
Formát 165x220 mm
Nakladatelství XYZ
Edice Cestování
Hmotnost 0,434
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Herečka, moderátorka a především vytrvalostní běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase náročný terén a sama sebe.

Cesta hrdinů Slovenského národního povstání je nejdelší turistická trasa na Slovensku. Vede z Dukelského průsmyku na severovýchodě země až na hrad Děvín na západní hranici s Rakouskem.

Lenka Vacvalová vypráví příběh o zdolávání strachu, výzvách a každodenním hledání odvahy. A to nejen své vlastní. Současně mapuje osudy hrdinů, kteří padli v SNP, a žen, jež v sobě musely najít neuvěřitelnou odvahu, aby mohly během povstání pomáhat.

Ultraběh. Náročný, dlouhý, vyčerpávající. Šestnáct dnů plných deště a sněhu, bahna, bolesti, ale i neskutečně silných zážitků.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Eva Vacvalová
Kniha je úžasnou výpoveďou o láske k behu. Nádherné zážitky, fotografie.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM