EN

O nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky

Ludmila Bakonyi Selingerová


Výjimečné spojení pohádek a poznatků o nebeských jevech.
Jak vlastně vzniká duha? Proč zapadá slunce? Jak drží mraky na obloze? Také máte doma malého zvědavce, který rád zkoumá vše, co nás obklopuje? Otevřete si tuto knihu a vydejte se spolu až ke hvězdám. Děti si hravou formou osvojí základní informace o meteorologických jevech kolem sebe, dozví se mnoho zajímavostí a dostanou tak pobídku k vlastnímu pozorování a experimentům.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788090750500
Datum vydání 20.06.2019
Věk od 5
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,268
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Jak vlastně vzniká duha? Proč zapadá slunce? Jak drží mraky na obloze?

Také máte doma malého zvědavce, který rád zkoumá vše, co nás obklopuje? Otevřete si tuto knihu a vydejte se spolu až ke hvězdám. Vypráví příběhy o nebeských tělesech a meteorologických jevech. Děti si hravou formou osvojí základní informace o jevech kolem sebe, dozví se mnoho zajímavostí a dostanou tak pobídku k vlastnímu pozorování a experimentům. Je určena všem nadšeným průzkumníkům předškolního a mladšího školního věku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ludmila Bakonyi Selingerová

Ludmila Bakonyi Selingerová

Spisovatelka, pedagožka a maminka. Je autorkou mnoha titulů pro děti. Aktivně se věnuje skládání a nahrávání hudby pro děti, spolupracuje s divadelními soubory, pravidelně publikuje v dětských časopisech Dráček a Raketa. Její pohádky byly odvysílané v rozhlase a na ČT :D. Spolupracuje s knihovnami a centry celoživotního vzdělávání, kde přednáší o pohádkách, čtenářské gramotnosti a tvůrčím psaní pro dospělé i děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM