EN

Černá ozvěna

Michael Connelly


První případ Harryho Bosche
Dnes už kultovní detektiv Harry Bosch se představil čtenářům v roce 1992 a brzy se přiřadil k řadě nejslavnějších postav americké tvrdé školy, jakými jsou například Phil Marlowe nebo Steve Carella. Černá ozvěna, jejíž reedice ve zcela novém překladu právě vychází, je Boschovým prvním případem.

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Black Echo
Původní jazyk angličtina
Řada Harry Bosch
Překladatel Jiří Kobělka
Počet stran 456
EAN 9788074983207
Datum vydání 15.04.2019
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,539
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Dnes už kultovní detektiv Harry Bosch se představil čtenářům v roce 1992 a brzy se přiřadil k řadě nejslavnějších postav americké tvrdé školy, jakými jsou například Phil Marlowe nebo Steve Carella. Černá ozvěna, jejíž reedice ve zcela novém překladu právě vychází, je Boschovým prvním případem.

Mrtvý muž nalezený u odpadní výpustě Mulhollandské přehrady je pro Harryho mnohem více než jen další položka do statistiky obětí trestných činů. S Billym Meadowsem sloužil ve vietnamské válce; tunelové krysy se jim říkalo. Společně prošli peklem. A teď jako by se měla historie opakovat. Tedy alespoň pro Harryho.

Pátrání ho zavede do změti temných tunelů pod městem, kde v něm ožijí všechny dávné válečné hrůzy. Jedině tam ale může rozplést síť organizovaných zločinců a překupníků drog, jimž nahoře napomáhají zkorumpovaní státní úředníci."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Harry Bosch"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michael Connelly

Michael Connelly

Michael Connelly má na svém kontě více než tři desítky knih. Patří mezi ně i thrillery Noční oheň a Temná svatá noc, které se umístily na žebříčku bestsellerů v The New York Times. Po celém světě se prodalo více než 80 milionů výtisků Connellyho knih – například série s Harrym Boschem, Mickeym Hallerem a Renée Ballardovou. Michael Connelly dříve pracoval jako novinář a za svou žurnalistickou činnost a své knihy získal mnoho cen. Je výkonným producentem seriálu Bosch, s Titem Welliverem v hlavní roli, a dokumentárních filmů Sound of Redemption – The Frank Morgan Story a Tales of the American. Je tvůrcem a moderátorem podcastu Murder Book. Svůj čas tráví v Kalifornii a na Floridě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM