EN

Oční jóga

Alain Pénichot


Sestavy cvičení k udržení perfektního zraku
Zrak dnešního člověka vlivem nadměrného využívání moderních technologií a pod náporem umělých světel trpí víc než kdy jindy. Rychle se unavují, postupně degenerují a my trpíme poruchami zraku. Oční jóga představuje nenáročný způsob, jak se potížím se zrakem ubránit. Tato kniha srozumitelně vysvětluje její přínosy a nabízí funkční sestavy cvičení, které zaberou jen pár minut denně. Díky tomu z nich lehce uděláte součást každodenní rutiny, udržíte si ostré vidění a ochráníte své oči před nechtěnými změnami.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Yoga des yeux
Původní jazyk angličtina
Počet stran 136
EAN 9788026427148
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,439
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zrak dnešního člověka vlivem nadměrného využívání moderních technologií a pod náporem umělých světel trpí víc než kdy jindy. Naše oči nejsou uzpůsobeny k tomu, aby se neustále téměř bez pohybu dívaly na nehybnou obrazovku umístěnou jen pár desítek centimetrů před námi. Proto se rychle unavují, postupně degenerují a my trpíme poruchami zraku.

Oční jóga představuje perfektní a nenáročný způsob, jak se potížím se zrakem můžete ubránit. Tato kniha srozumitelně vysvětluje její přínosy, ale především nabízí funkční a promyšlené sestavy cvičení, které zaberou jen pár minut denně. Díky tomu z nich lehce uděláte součást každodenní rutiny, udržíte si jasné a ostré vidění a ochráníte své oči před nechtěnými změnami.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM