EN

Vánoční příběhy

Charles Dickens


Vánoční koleda a další vánoční příběhy!
Kdo by neznal Vánoční koledu o mrzoutském starém mládenci Hrabounovi, kterému teprve smrt jeho obchodního partnera Prachouna a následná návštěva tří duší otevřou oči a on zjistí, co je opravdu důležité. Ovšem Vánoční koleda zdaleka není jediný vánoční příběh, který Charles Dickens napsal. A tak si v tomto souboru můžete přečíst ty nejzajímavější z nich.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Christmas Carol and Other Christmas Books
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Štádler, Mgr.
Počet stran 504
EAN 9788076611009
Datum vydání 09.11.2020
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,631
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo by neznal Vánoční koledu o mrzoutském starém mládenci Hrabounovi, kterému teprve smrt jeho obchodního partnera Prachouna a následná návštěva tří duší otevřou oči a on zjistí, co je opravdu důležité. Ovšem Vánoční koleda zdaleka není jediný vánoční příběh, který

Charles Dickens napsal. A tak si v tomto souboru můžete přečíst ty nejzajímavější z nich.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Tereza Formánková
Vánoční koleda, moje oblíbená a snad nejznámější, není jediná perla v tomto souboru vánočních příběhů. Líbila se mi i trochu milostně laděná Bitva o život nebo Cvrček u krbu, jímavý a hřejivý příběh o domově. Psáno krásným jazykem s nestárnoucími tématy ze života. Z každé povídky vždy plyne nějaké ponaučení. Ideální čas na čtení těchto příběhů je pro mě kolem Vánoc, protože vánoční atmosféra povídek sálá ze stránek. Tedy je jasné, že se v té správné sezóně ke knize znovu vrátím.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM