EN

První a poslední fitness kniha

Andy Pavelcová, Andrea Mokrejšová


Váš průvodce na cestě za pevným tělem
Nadšená sportovkyně, trenérka a autorka úspěšného blogu Fit & Fabulous vás naučí zásady správného cvičení tak, abyste se již nikdy nemuseli stydět do plavek a přestali se trápit dietami. Podrobné popisy a názorné fotografie jednotlivých cviků pomohou každému, kdo se chce začít správně a efektivně hýbat. Tato kniha bude vaší první a poslední fitness knihou, protože žádnou další už nebudete v životě potřebovat. Změňte svůj životní styl, vaše tělo si to zaslouží.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026425137
Datum vydání 13.05.2019
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,509
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Proč pořád nemůžu zhubnout? Jak to, že začnu cvičit a v tu ránu přiberu? Jak mám odolat sladkostem? Proč se musím do cvičení pořád nutit? Jak mám provádět cviky správně?

První fitness kniha, která vám dá nejen odpovědi na všechny otázky, které si při hubnutí kladete, ale naučí vás přemýšlet tak, jak jste o svém těle ještě nepřemýšleli. Přestaňte opakovat chyby, kterých se při cvičení a snaze o hubnutí dopouštíte, a zatočte se zbytečnými kily jednou provždy.

Je to zároveň i poslední fitness kniha, kterou kdy budete potřebovat. Hubnutí už nikdy nebude trápení. Čeká vás příjemná cesta, na které změníte nejen svoji postavu, ale především postoj k sobě samotným.

Právě držíte v ruce dílo autorky úspěšného českého fitness programu – FITFAB Strong. Jejím cílem je nejen zvednout Čechy z gauče a naučit je pohybu s radostí, ale především přimět je zdravě přemýšlet, kriticky hodnotit a spokojeně žít.

? STOP VÝČITKÁM JEDNOU PROVŽDY

? UŽ SE NIKDY NESTYDĚT V PLAVKÁCH

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Katerina Mala
Andy mám moc ráda...leč kniha velkým zklamáním. Nic nového, písmena velká a tím pádem textu málo. Myslím, že ji pošlu dál. Bohužel mi přijde, že byla psaná horkou jehlou a věci tam uvedené jsou všeobecně známé. Škoda. Kdyby snad vyšel její blog, mělo by to větší přidanou hodnotu. Škoda. Ale Andy moc fandím.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andy Pavelcová

Andy Pavelcová

Andy je lektorka a autorka úspěšného českého fitness programu FITFAB Strong. Během studií se rozhodla veškerý volný čas věnovat projektu, který umožňuje lidem zdarma doma cvičit a snaží se tak změnit pohled lidí na zdravý životní styl, který nemá být pouhým nutným zlem na cestě za vysněnou postavou. Andy pomáhá těm, kdo tápají ve světě cvičení, nemají prostor, čas nebo peníze na návštěvu fitka a nutí veřejnost na cvičení nahlížet s rozumem a nadhledem. Píše vlastní blog Fit & Fabulous a jejím nejtajnějším snem je, aby se FITFAB Strong dostal do každé české i slovenské domácnosti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM