EN

Padlí andělé 1 - Padlí andělé a Leviatan

Thomas E. Sniegoski


Příběh plný zvratů, utrpení, andělů a odvěkého boje dobra a zla!
Aaron Corbet je celkem normální kluk, trochu samotář, sirotek s problematickou minulostí, který ale doufá, že konečně našel náhradní rodinu, přátele i smysl života. Vše se ale změní na jeho osmnácté narozeniny; začne najednou rozumět portugalštině, latině, a dokonce i svému psovi… Pak se objeví dva podivní muži, kteří mu prozradí, že je Nephilim – syn smrtelnice a padlého anděla. A tak začíná příběh plný zvratů, utrpení, andělů a odvěkého boje dobra a zla.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Fallen
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anna Stejskalová
Počet stran 416
EAN 9788074470837
Datum vydání 31.10.2011
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Aaron Corbet je celkem normální kluk, trochu samotář, sirotek s problematickou minulostí, který ale doufá, že snad konečně našel náhradní rodinu, přátele i smysl života. To všechno se ale změní na jeho osmnácté narozeniny; začne najednou rozumět portugalštině, latině, a dokonce i svému psovi, a jeho závěr je celkem logický – totálně se zbláznil!

Pak se ale objeví dva velice podivní muži, kteří se ho snaží varovat před nebezpečím, jež mu hrozí, a navíc mu prozradí, že je Nephilim – syn smrtelnice a anděla, padlého anděla. Aaron se to pokouší odmítnout a popírá své nadpřirozené schopnosti. Ale musí se se svým dědictvím vyrovnat - a to rychle. Temné síly nabývají na moci a jsou odhodlány jej zničit… A tak začíná příběh plný zvratů, utrpení, andělů a odvěkého boje dobra a zla.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Padlí andělé"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM