EN

Učte se s komiksem - angličtina

Kolektiv


Učte se s komiksem, je to zábava!
Potřebujete své studium angličtiny něčím oživit? Pak vám bude vyhovovat učebnice spojená s komiksem! Zábavný příběh ze života snadno pochopíte a díky dialogům používaným v textu si osvojíte fráze, které jsou skutečně užitečné. Po pár lekcích budete schopni vést plynulou konverzaci a nic vás nezaskočí. Součástí každé kapitoly je slovníček a graficky přehledný výklad základní gramatiky. Nechybí ani cvičení k prověření toho, zda jste všemu správně porozuměli.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název PONS Sprachlern-Comic Englisch - The Best of Both Worlds. Comic-Sprachkurs zum Englischlernen
Původní jazyk němčina
Počet stran 192
EAN 9788025341773
Datum vydání 23.05.2019
Věk od 9
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,347
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Potřebujete své studium angličtiny něčím oživit? Hledáte učebnici, která vychází z každodenních situací a je praktická? Máte obrazovou paměť a pomáhá vám propojit si text s obrázky? Pak vám bude vyhovovat učebnice spojená s komiksem!

Zábavný příběh ze života snadno pochopíte a díky dialogům používaným v textu si osvojíte fráze, které jsou skutečně užitečné. Po pár lekcích budete schopni vést plynulou konverzaci a nic vás nezaskočí. Součástí každé kapitoly je slovníček a graficky přehledný výklad základní gramatiky. Nechybí ani cvičení k prověření toho, zda jste všemu správně porozuměli.

Učte se s komiksem, je to zábava!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Učte se s..."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM