EN

Cyklokomiks

Ilustrovaný průvodce životem na dvou kolech

Dave Walker


Bez mušek mezi zuby a s úsměvem na rtech!
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro všechny, kdo milují pohled z kola na svět – pro profíky i pro hobíky. Dozvíte se ledacos nového o své oblíbené outdoorové činnosti a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří. Například vychytávky pro rychlejší jízdu, tréninkové a nutriční rady, přehled taktických postupů, ať už pro jízdu v balíku, v úniku, ba dokonce v supermarketu! Nechybí ani periodická tabulka cyklistů. Vše podáno s nadhledem a jemným anglickým humorem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Cycling Cartoonist
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nika Exnerová
Počet stran 144
EAN 9788074737848
Datum vydání 13.05.2019
Věk od 15
Formát 200x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Hmotnost 0,51
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro všechny, kdo milují pohled z kola na svět – pro profíky i pro hobíky.

Díky této knížce se o své oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří – například bláto na zádech či neúprosné hranice opálení po projížďce v dresu s krátkým rukávem a v elastických kraťasech ladně opisujících linie vašeho těla… Naleznete zde vychytávky pro rychlejší jízdu, tréninkové a nutriční rady, přehled taktických postupů, ať už pro jízdu v balíku, v úniku, ba dokonce v supermarketu! Nechybí ani periodická tabulka cyklistů. Vše podáno s nadhledem a jemným anglickým humorem.

Dave Walker je britský kreslíř komiksů a vášnivý cyklista. Své cyklistické stripy publikuje kromě internetu v řadě sportovních periodik (Cycling Weekly, Cycling UK), přispívá do deníku The Guardian, Christian Aid a kreslí také komiksy s církevní tematikou. Kromě jízdy na kole se zajímá o umění a fotografii a nejraději fotí proměnlivá stádia mořského přílivu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM