EN

Ohnivý kamínek

Ilona Fišerová


Veselé vyprávění pro děti v duchu klasických českých čertovských pohádek.
Mladého čerta Matyáše obyčejný život v pekle nudí. Mnohem víc ho zajímá pekelná knihovna a dění nahoře mezi lidmi. Když jednoho dne omylem vypustí na svět Hloupost, Lhostejnost a Strach, nezbyde mu nic jiného, než peklo opustit a napravit, co způsobil. Svou nepozorností totiž pěkně zavařil kováři Kubovi a jeho milé, kuchtičce Marjánce. Budou stát síly pekelné při něm, nebo bude muset přijmout pomocnou ruku tajemného muže v hnědé kápi?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025341230
Datum vydání 18.04.2019
Věk od 4
Formát 205x240 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,471
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Mladého čerta Matyáše život v pekle nudí. Shazování ohnivých kuželek zkrátka není nic pro něj.

Mnohem víc ho zajímá pekelná knihovna a dění nahoře mezi lidmi. Když jednoho dne omylem vypustí na svět Hloupost, Lhostejnost a Strach, nezbyde mu nic jiného, než peklo opustit a napravit, co způsobil. Svou nepozorností totiž pěkně zavařil kováři Kubovi a jeho milé, kuchtičce Marjánce.

Budou stát síly pekelné při něm, nebo bude muset přijmout pomocnou ruku tajemného muže v hnědé kápi?

Veselé vyprávění pro děti v duchu klasických českých čertovských pohádek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ilona Fišerová

Ilona Fišerová

Vítězka Literární ceny Albatrosu pro rok 2013 a 2016 Ilona Fišerová začala psát příběhy a pohádky už na prvním stupni základní školy. I když se její dětská dílka podobala tomu, co už bylo napsáno, nenechala se odradit a láska ke psaní jí vydržela do dospělého věku. Když se jí narodily děti, psala především pro ně. Rukopisy nabízela nakladatelům a uspěla v Českém rozhlase, kde její Kovářské pohádky namluvil pro pořad Hajaja Josef Frej. S Českým rozhlasem spolupracuje i nadále, v roce 2009 uveřejnil rozhlas její seriál pro děti Dar ze Zoo. Mezi její nejúspěšnější knihy patří Na orlích křídlech, Poselství blíženců nebo Pejsek Dar – Záhada v Zoo.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM