EN

Do světa

Cestujte chytře, levně a často

Hana Machalová


Nemáte čas, dostatek peněz ani odvahy? Cestovat můžete navzdory svým limitům
Sny si můžete začít plnit v každém věku a Hana Machalová je toho příkladem. Na cesty se vydala až na sklonku čtyřicítky, s malým dítětem a průměrným platem. Ročně navštíví okolo 16 různých zemí. O své zážitky, rady, a především nadšení se rozhodla podělit praktickým návodem, jak překonat obavy a vydat se do světa. Na konci každé cesty totiž většinou zjistíte, že limity jsou obvykle jen ve vaší hlavě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788026508427
Datum vydání 28.02.2019
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,625
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hana Machalová boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. I při zaměstnání, rodině a životě na vzdáleném venkově obletěla sedmkrát zeměkouli. Vede populární přednášky na téma levného cestování po celé České republice a dodává kuráž lidem, kterým brání překážky běžného života v plnění jejich cestovatelských snů. Na facebookových stránkách www.facebook.com/snadnodosveta inspiruje svými cestami tisíce sledovatelů.

Přitom sama autorka ideální podmínky pro cestování rozhodně nemá – stejně jako většina z nás. Rozhodně si ale nemyslí, že cestování po světě je určeno výhradně mladým, svobodným bez závazků, kteří mají spoustu času a/nebo peněz. Přesvědčí vás, že cestování je tu pro všechny bez rozdílu. Není třeba se podceňovat, že to vyžaduje zvláštní dovednosti a vybavení.

Svět je pro Hanu Machalovou fascinujícím místem, které stojí za objevování po celý život. Všem, kteří otálejí s nákupem letenek a jízdenek, ukazuje, že jedinými skutečnými limitujícími faktory jsou ty v našich hlavách…

Své cestovatelské know-how nyní přenesla do knižní podoby. Cestujte chytře, levně a často vám bude optimistickým rádcem a silnou motivací své cesty už dál neodkládat a vyrazit. Vyměňte své běžné dovolené za cesty na vlastní pěst a vydejte se vstříc dobrodružství, které může zvládnout skutečně každý. Hana Machalová ví, jak na to.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hana Machalová

Hana Machalová

Hana Machalová pomáhá lidem objevit kouzlo cestování. Boří mýty o tom, že objevovat svět je drahé, časově náročné a nebezpečné. Vede populární přednášky na téma levné cestování na vlastní pěst. Dodává kuráž lidem, kterým v plnění cestovatelských snů brání překážky běžného života, jako například málo dovolené v zaměstnání, rodinné závazky, průměrný příjem nebo strach. Svými cestami inspiruje tisíce fanoušků. Přesvědčí vás, že cestovat může každý, a to kamkoliv, a že limity existují jen v našich hlavách. Bude vám optimistickým rádcem a ohromnou motivací své cesty už dál neodkládat a vyrazit. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM