EN

Vaříme v titanovém nádobí

Karina Havlů


Titanový materiál zajišťuje rychlý rozvod tepla a tím se doba vaření zkrátí na minimum. Při vaření na titanu se nic nepřipaluje, nepřipéká a navíc lze vařit zcela bez tuku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788074292842
Datum vydání 13.06.2012
Věk od 15
Formát 145x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Kuchařky
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nechcete trávit příliš mnoho času v kuchyni u plotny? Chcete žít zdravě, jak vám předhazují ze všech stran různé časopisy a další sdělovací prostředky? Pak vám k tomu určitě dopomůže TITANOVÉ nádobí společnosti TOP MORAVIA.Titanový materiál zajišťuje rychlý rozvod tepla a tím se doba vaření zkrátí na minimum. Při vaření na titanu se nic nepřipaluje, nepřipéká a navíc lze vařit zcela bez tuku. Tím je možné připravovat jídla zcela v souladu s moderními způsoby zdravého stravování a přitom zachovávat přirozenou chuť a vůni potravin. V nové kuchařce autorky Kariny Havlů se dozvíte, jak s titanovým nádobím zacházet, vařit v něm a samozřejmě nebudou chybět klasické a zároveň nevšední, zajímavé recepty. Řada pokrmů od masa až po moučníky je vzhledem k použitému materiálu připravována i bez tuku, což jistě ocení ten, kdo z jakéhokoli důvodu nechce nebo nemůže tuk při vaření používat. Kromě toho je zde uvedena zvláštní kapitola pro vaření v páře a to díky speciálnímu systému Glasgarsystem. S tímto pomocníkem bude celý oběd hotový za 30 minut!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karina Havlů

Karina Havlů

Mgr. Karina Havlů (1951–2018) vystudovala Filosofickou fakultu UK a mimořádné studium filmové a televizní produkce na FAMU. Překládala knihy pro dospělé, pro děti a divadelní hry amerických a italských dramatiků. Ráda se věnovala i kulinářství, vydala okolo 30 knih s kuchařskou tematikou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM