EN

Rychle a chutně v mikrovlnné troubě

Karina Havlů


V mnoha domácnostech se používá mikrovlnná trouba pouze na ohřívání již uvařeného jídla. Oblíbená autorka ve své nové kuchařce nás seznámí s tím, jak v „mikrovlnce“ dobře a chutně uvařit.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788070215630
Datum vydání 24.10.2002
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Kuchařky
Hmotnost 0,17
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V mnoha domácnostech se používá mikrovlnná trouba pouze na ohřívání již uvařeného jídla. Oblíbená autorka ve své nové kuchařce nás seznámí s tím, jak v „mikrovlnce“ dobře a chutně uvařit. Recepty jsou doplněny i časy, jak dlouho pokrm připravovat při určitém výkonu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karina Havlů

Karina Havlů

Mgr. Karina Havlů (1951–2018) vystudovala Filosofickou fakultu UK a mimořádné studium filmové a televizní produkce na FAMU. Překládala knihy pro dospělé, pro děti a divadelní hry amerických a italských dramatiků. Ráda se věnovala i kulinářství, vydala okolo 30 knih s kuchařskou tematikou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM