EN

Tohle všechno je pravda

Lygia Day Penaflorová


Pravda vás šokuje!
Miri, Soleil a Penny se mohly zbláznit radostí, když se jim a tichému nováčkovi Jonahovi podařilo spřátelit se s Fatimou Ro, autorkou jejich oblíbené knihy. Fatima se stala jejich inspirací, spřízněnou duší, životním stylem. Úplně se někomu otevřít a sdílet svá nejniternější tajemství je přece tak osvobozující! Jenže teď je všechno jinak. Opravdu je Fatima jen využila? Podrazila? Nebo jim dala novou šanci? Co z toho všeho vlastně byla pravda?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název All of This is True
Původní jazyk angličtina
Překladatel Magdaléna Stárková
Počet stran 416
EAN 9788075447289
Datum vydání 04.02.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,447
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Miri se do knihy Spodní proudy zamilovala na první přečtení. Takže když s kamarády vyrazili na autogramiádu její autorky Fatimy Ro, vymysleli plán, jak se s ní spřátelit – i když to teď ostatní nechtějí přiznat. A pokud jde o Jonaha… za nic z toho přece Fatima nemůže.

Soleil se sama chtěla stát spisovatelkou. Ve Fatimě našla spřízněnou duši, a navíc jí tak osud přihrál do cesty Jonaha! Teď ale nemůže uvěřit tomu, že se Fatimou nechala tak snadno zmanipulovat!

Penny nikdy nebyla jen povrchní husička, jak si o ní ve škole mysleli. A zoufale toužila po tom, aby si toho všimla právě Fatima. Sdílet s ní všechno znamenalo příležitost. Nikdy ji nenapadlo, co se stane, až se všichni dozví Jonahovo tajemství.

Opravdu je Fatima jen využila? Nebo jim dala novou šanci? Co z jejich přátelství vlastně byla pravda?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM