EN

Polly Zubatá - Zkouška Sedmispáčů

Lucy Astnerová


Stačí jeden kouzelný zub a o dobrodružství je postaráno!
Polly byla úplně normální holka až do toho rána, kdy se probudila s novým obřím špičákem v puse. S ním totiž získala mocnou nadpřirozenou schopnost! S kouzelnou mocí však přichází i velká zodpovědnost. Proto bude muset předstoupit před radu Sedmispáčů a složit zkoušku. S přípravou jí má pomoci tetička Winnie. Proto se k ní Polly na čas přestěhuje a s podporou mluvícího netopýra Bystroočka se pustí do přípravy…

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Polly Schlottermotz 1
Původní jazyk němčina
Počet stran 192
EAN 9788025338896
Datum vydání 18.10.2018
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,327
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Polly byla úplně normální holka až do toho rána, kdy se probudila s novým obřím špičákem v puse. S ním totiž získala mocnou nadpřirozenou schopnost, kterou ostatní děti nemají. S kouzelnou mocí však přichází i velká zodpovědnost. Proto bude muset předstoupit před radu Sedmispáčů a složit zkoušku. S přípravou jí má pomoci tetička Winnie. Proto se Polly rozloučí s rodinou, nejlepší kamarádkou Leni, s poníky Gulášem a Polévkou, a přestěhuje se na čas k ní.

S podporou mluvícího netopýra, který se sice jmenuje Bystroočko, ale je slepý jako krtek, se pustí do přípravy. Zvládne těžký úkol, který má před sebou, nebo před radou selže?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Polly Zubatá"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM