EN

Dívka ve tmě

Martin Jaroš


Nález starého deníku rozpoutá víc než jen zlatou horečku
Setkání s mladými zlatokopy a nález deníku v opuštěné chatrči přivedou Evu na skvělý nápad – vydá se po stopách tajemného zlatokopa 0.0. z deníku a natočí dokument o neštěstí, které jeho kamarádům přineslo rýžování zlata. Jakmile se však o svůj dokumentární záměr podělí se svým strýčkem – majitelem internetové televize, který o záhadu projeví neobyčejný zájem – zlatá horečka se najednou stane tím posledním, čeho by se mladá dobrodružka měla bát.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788075973764
Datum vydání 21.03.2019
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,371
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Setkání s mladými zlatokopy a nález zapomenutého deníku v opuštěné chatrči přivedou Evu, šampionku v MMA a studentku dokumentaristiky, na skvělý nápad – vydá se po stopách tajemného zlatokopa 0.0. z deníku a natočí dokument o neštěstí, které jeho kamarádům přineslo rýžování zlata. Jakmile se však o svůj dokumentární záměr podělí se svým strýčkem – majitelem internetové televize, který o záhadu projeví neobyčejný zájem – zlatá horečka se najednou stane tím posledním, čeho by se mladá dobrodružka měla bát.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Jaroš

Martin Jaroš

Vystudoval na pražské FAMU scenáristiku a dramaturgii. Působil jako dramaturg Československé televize v Bratislavě, z jeho autorské literární činnosti uveďme knižní novelu Holubi, román Dívka ve tmě či knížku pro děti Abeceda zvířecí. V XYZ se stal spoluautorem několika knižních bestsellerů, například knihy Tary: Příběh parkouristy, Max Habanec: Život je skejt či Adam Ondra: Lezec tělem i duší. Je autorem několika scénářů k celovečerním a televizním filmům či rozhlasovým hrám.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM