EN

Vyřeš to jako Sherlock

Vyzkoušejte své logické schopnosti s neznámějším světovým detektivem

Stewart Ross


Rozlouskněte zapeklité případy
Připadali jste si někdy jako Sherlock Holmes nebo vás bavilo si na něj hrát? Otestujte své dedukční schopnosti na geniálních hádankách. Prozkoumejte pětadvacet nových případů od autora Stewarta Rosse a ponořte se do tajemné atmosféry v domě na Baker Street číslo 221b. Získáte pocit, jako byste se vrátili na stránky knihy Artura Conana Doyla. S jednou výjimkou. Tentokrát máte šanci dokázat, že ten super detektiv jste vy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Solve it like Sherlock
Původní jazyk angličtina
Překladatel Vladimír Fuksa
Počet stran 208
EAN 9788026421580
Datum vydání 25.10.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,423
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Připadali jste si někdy jako Sherlock Holmes nebo vás bavilo si na něj hrát? Otestujte své dedukční schopnosti na geniálních hádankách. Prozkoumejte pětadvacet nových případů od autora Stewarta Rosse a ponořte se do tajemné atmosféry v domě na Baker Street číslo 221b. Získáte pocit, jako byste se vrátili na stránky knihy Artura Conana Doyla. S jednou výjimkou. Tentokrát máte šanci dokázat, že ten super detektiv jste vy.

Každý případ vám poskytne všechny důkazy potřebné k vyřešení záhady a získání všech stop. Čekají na vás výzvy tajnými kódy počínaje a nutností zapojit logiku a kreativní myšlení konče. Až si budete jisti, že jste záhadu vyřešili, přejděte na konec knihy, kde se dozvíte, jak Holmes interpretoval fakta. Podařilo se mu rozlousknout čtyřiadvacet z pětadvaceti případů. Vyřešíte i ten pětadvacátý?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM