EN

Delfín z louže

Tomáš Bezrouk


Úsměvný příběh svérázného plaveckého šampiona
Po mokrém vysvědčení se mu neúprosně plazí želva, ale jeho strýc v něm brzy rozpozná delfína! Začnou s pravidelným tréninkem a semínko naděje ve skvostnou budoucnost pozvolna klíčí. Odhodlání a špetka troufalosti ho přivedou za trenérem národního týmu, kde drze prohlásí: „Zaplavu čtvrt míle pod čtyři minuty!“ Próza nového českého autora vzdává hold sportu jako takovému a odvaze jít si za svým snem nehledě na věk a navzdory všem překážkám.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025908242
Datum vydání 23.04.2018
Věk od 15
Formát 120x185 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,23
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Inspirativní příběh plavce, který se z vesnického rybníku vypracuje do prostředí vrcholových soutěží.

Po mokrém vysvědčení se mu neúprosně plazí želva, ale jeho strýc v něm brzy rozpozná delfína! Začnou s pravidelným tréninkem a semínko naděje ve skvostnou budoucnost pozvolna klíčí. Odhodlání a špetka troufalosti ho přivedou za trenérem národního týmu, kde drze prohlásí: „Zaplavu čtvrt míle pod čtyři minuty!“ Když poprvé předvede svůj svérázný styl plavby se zadnicí vystrčenou nad hladinu, nikdo nevěří, že o něm ještě kdy uslyší…

Próza nového českého autora vzdává hold sportu jako takovému a odvaze jít si za svým snem nehledě na věk a navzdory všem překážkám.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM