EN

Šperky nejen z korálků

Alena Grimmichová


Klasické korálkové šperky jsou nuda! Ozdobte se originálními výtvory z papíru, mechové gumy nebo kávovarových kapslí!
Pokud se rády zdobíte vlastnoručně vyrobenými šperky, ale chtěli byste si vyzkoušet jejich tvorbu i z jiných materiálů, než jsou jen klasické korálky, je tato pestrobarevná výtvarná kniha určena právě pro vás. Nebojte se pustit se do výroby originálních módních doplňků (náušnice, náhrdelníky, brože, sponky, náramky a přívěšky) také ze samotvrdnoucí hmoty, plsti, mechové gumy, textilu, drátů, skla, papíru nebo dokonce z opravdu netradičního šperkařského materiálů jako jsou kávovarové kapsle.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788026422198
Datum vydání 12.11.2018
Věk od 10
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,714
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pokud se rády zdobíte vlastnoručně vyrobenými šperky, ale chtěli byste si vyzkoušet jejich tvorbu i z jiných materiálů, než jsou jen klasické korálky, je tato pestrobarevná výtvarná kniha určena právě pro vás. Nebojte se pustit se do výroby originálních módních doplňků (náušnice, náhrdelníky, brože, sponky, náramky a přívěšky) také ze samotvrdnoucí hmoty, plsti, mechové gumy, textilu, drátů, skla, papíru nebo dokonce z opravdu netradičního šperkařského materiálů jako jsou kávovarové kapsle. Díky podrobně popsaným fotonávodům zvládne s pomocí této knihy tvorbu šperků opravdu každý.

Pusťte se s námi do tvorby úžasných šperků z následujících materiálů:

* Samotvrdnoucí hmota

* Kapsle z kávovaru

* Plst a plstěné kuličky

* Mechová guma a gumičky

* Textil (hedvábí, organtýn)

* Drátky a dráty

* Peříčka

* Mušle

* Sklo

* Papír

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Grimmichová

Alena Grimmichová

Alena Isabella Grimmichová se tvořením zabývá již od raného dětství. První základy práce s textilem – šití a vyšívání – se naučila od svých babiček. Její tvorba vznikla z fascinace barvou a vzory, proto se soustředila především na práci s látkou a textilem. Nyní se ve své tvorbě zabývá hlavně rozmanitými textilními technikami. Zajímá se o jejich různé kombinace a o spojování nových a starých postupů zpracování látek. Tento zájem ovlivnil nejen její vlastní tvorbu, ale také se vtělil do několika knih zaměřujících se na různá zpracování látek pocházející z Japonska či Afriky. V letech 1992–2005 vedla vlastní Galerii N°9 v Praze na Malé Straně. Od roku 1993 vystavovala své práce v Čechách, Německu, Belgii, Lucembursku a Rakousku. Spolupracuje s mnoha časopisy, které se věnují ručním pracím.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM