EN

Deník rostoucího bříška

Poprvé v tom

Barbara Trojanová


Jak se chovat v těhotenské poradně, zvládat manžela, svou aktivní maminku a k tomu ještě zrekonstruovat družstevní byt
„Báječně si to užiju, nebudu nic řešit. Celé těhotenství budu vypadat absolutně božsky, přiberu jen trošku a jen bříško.“ Máš jasný plán na příští měsíce, protože z tebe žádná vycukaná těhule nebude. Kdyby ses ale náhodou, fakt čirou náhodou, přistihla, jak bulíš u seriálu, na který nikdy nekoukáš, smrdí ti i zubní pasta, jíš syrovou mouku a uvažuješ o odstřelu nastávajícího tatínka… taky super. Vítej v klubu! Je nás tu už dost, držíme ti místo!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788026421573
Datum vydání 18.10.2018
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,263
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zatím ještě není nic vidět. Nevadí. Je ještě úplně malinkatý, ale je tam! A ty máš jasný plán – báječně si to užiješ, nebudeš nic řešit, jen se strašně těšit. No a samozřejmě budeš celé těhotenství vypadat absolutně božsky, přibereš jen trošku a jen bříško, takže ti rozhodně žádné šaty typu stan nehrozí. Máš jasný plán na příští měsíce a na seznam rovnou připisuješ i novou červenou rtěnku. Protože z tebe žádná vycukaná těhule nebude. Jasně, hurá! No, ale kdyby ses náhodou, fakt čirou náhodou, třeba přistihla, jak bulíš u toho seriálu, na který se přece vůbec nikdy nekoukáš, smrdí ti i zubní pasta, rozčiluje celá rodina, jíš syrovou mouku, uvažuješ o odstřelu nastávajícího tatínka, pokud ti ještě jednou řekne, ať se uklidníš, že se přeci nic neděje a tvoje nejlepší kamarádka je najednou pěkně divná a prostě tě vůbec, ale vůbec nechápe… taky super. Vítej v klubu! Je nás tu už dost, se rtěnkou i bez, držíme ti místo.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbara Trojanová

Barbara Trojanová

Barbara Trojanová už před revolucí během studia češtiny a němčiny na FFUK dokázala (dle ročníkové vedoucí) nerozvážným těhotenstvím svůj negativní přístup ke studiu. To ji vytočilo, a proto, ale také kvůli zatuchlosti školní budovy, která se ukázala být pro těhotenský nos nepřekonatelnou překážkou, studia nedokončila. Přes tlumočení, hraní v divadle Sklep, práci redaktorky a blog Ne!dokonalé.cz zakotvila jako PR/marketing pro filmovou společnost Total HelpArt T.H.A. a festival Slavonice Fest. Má manžela Ondřeje, dva dospělé syny a psa Bublinu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM