EN

Anekdoty 4: Policajti

Kolektiv


Studnice policajtského humoru do kapsy!
Jste z rodiny vtipálků a potřebujete mít v rukávu pár es? Rádi se smějete a rozesmáváte druhé? Nebo jen potřebujete rozjasnit špatný den, týden, měsíc, případně udělat radost jinému vtipálkovi? Krátké vtípky i delší vtipy ze série Anekdoty pocházejí od neznámých autorů a najdete mezi nimi ty dobré i ty trapné. Velikostí se knížka vleze do kapsy, takže můžete studnici humoru mít neustále po ruce pro případ, že na vás přijde dlouhá chvíle v MHD nebo v čekárně u lékaře.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Řada Anekdoty
Počet stran 104
EAN 9788026423607
Datum vydání 24.01.2019
Věk od 10
Formát 90x170 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,141
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jste z rodiny vtipálků a potřebujete mít v rukávu pár es? Rádi se smějete a rozesmáváte druhé? Nebo jen potřebujete rozjasnit špatný den, týden, měsíc, případně udělat radost jinému vtipálkovi? Krátké vtípky i delší vtipy ze série Anekdoty pocházejí od neznámých autorů a najdete mezi nimi ty dobré i ty trapné.

Velikostí se knížka vleze do kapsy, takže můžete studnici humoru mít neustále po ruce pro případ, že na vás přijde dlouhá chvíle v MHD nebo v čekárně u lékaře.

A co vás třeba čeká v dílu Anekdoty 4 – Policajti?

Baví se dva policajti: „Nechal jsem si včera udělat ten test na IQ.“ „Opravdu? A jaký máš výsledek?“ „Chválabohu negativní.“

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Anekdoty"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM