EN

Za zavřenými dveřmi (brož.)

B.A. Paris


Thriller, který ohromil svět, vás přinutí pozorněji sledovat dokonalé páry kolem vás.
Dokonalé manželství, nebo dokonalá lež? Páry, jako jsou Jack a Grace, musíte obdivovat, ať chcete nebo ne. On dobře vypadá a umí vydělat peníze, ona je elegantní a šarmantní. Skoro je vám líto, že se s ní nemůžete spřátelit a poznat ji o trochu víc. Oni dva jsou totiž pořád spolu. Taková láska! Pak si ale uvědomíte, že Grace nikdy nezvedne telefon, že nepřijímá žádná pozvání, pokud není pozván i její manžel. A jejich ložnice má zamřížované okno!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Behind Closed Doors
Původní jazyk angličtina
Počet stran 264
EAN 9788026710646
Datum vydání 25.01.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,296
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Každý zná někoho, jako jsou Jack a Grace. On je atraktivní a bohatý, ona má šarm a eleganci. Možná je nechcete mít rádi, ale máte. Rádi byste poznali Grace blíž. Jenže to je velmi obtížné. Ti dva jsou totiž nerozluční. Někdo by to mohl nazvat pravou láskou, jiný by se mohl ptát, proč Grace nikdy nezvedá telefon. Nebo proč s vámi nikdy nejde na oběd, pokud s ní není i Jack. A proč jsou na jednom okně mříže.

Někdy může být dokonalé manželství jen jednou velkou dokonalou lží.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Tereza Dikošová
Velmi dobrá kniha - čtivá, napínavá, s postupně odkrývaným tajemstvím. Prolínání kapitol z přítomnosti a z minulosti je skvělé a krůček po krůčku do sebe zapadají jednotlivé dílky skládačky. Jen závěr bych čekala více akční a možná i více promyšlený. Těším se, až si přečtu další knihy autorky!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM