EN

Jasnozřivost

Irena Obermannová


Alice Šíma opět na stopě zločinu! Druhý díl detektivní série s geniální šachistkou.
V malebné vesničce Kytlice se stala vražda. Místní farmář Ota Švarc byl nalezen mrtvý. Stalo se tak poté, co řekl, že objasní více než šedesát let starý zločin. Alice začne navštěvovat Literární salon Alžběty Něžné, která se snaží porozumět řeči ptáků a dávno už není úspěšnou spisovatelkou. Potká zde několik zajímavých žen i bláznivého malíře Lůďu. Dozví se Alice z jejich povídek v literárním salonu, kdo je vrah?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Řada Alice Šíma
Počet stran 264
EAN 9788026711391
Datum vydání 10.05.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,395
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V malebné vesničce Kytlice v Lužických horách se stala vražda. Místní farmář Ota Švarc byl nalezen ve svém domě mrtvý. Stalo se tak poté, co ohlásil, že objasní zločin spáchaný v Kytlicích před více než šedesáti lety.

Alice začne navštěvovat Literární salón Alžběty Něžné, která se snaží porozumět řeči ptáků a dávno už není úspěšnou spisovatelkou. Alžběta od svých žáků požaduje totální upřímnost. Alice na jejích salónech potkává několik zajímavých žen, z nichž se každá ocitla na důležitém životním rozcestí. Chodí sem také malíř Lůďa z místního blázince. Dozví se Alice z povídek účastnic literárního salónu, kdo je vrah či vrazi? Začne Alžběta Něžná rozumět řeči ptáků a stane se konečně jasnozřivou? A co to vlastně píše za knihu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Alice Šíma"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Irena Obermannová

Irena Obermannová

Vystudovala FAMU, obor dramaturgie a scenáristika, pracovala jako dramaturg v České televizi. Spolupracovala s televizí Nova, kde se scenáristicky podílela na seriálu Ordinace v růžové zahradě, a je autorkou seriálu Život je ples, vysílaného Českou televizí. Její knihy se úspěšně vydávají i v zahraničí. Podle Deníku šílené manželky vznikl stejnojmenný televizní film (režie Václav Křístek) a Česká televize uvedla televizní podobu jejích Divnovlásek (režie Petr Slavík).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM