EN

Jóga na každý den

autora nemá


Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Pokud vám po ránu nezbývá čas, zkuste večerní zklidňující sestavu Pozdrav měsíci. Procvičíte celé tělo, protáhnete unavené svaly a klouby a zklidníte mysl. Skládačku ocení ti, kteří ovládají techniku jednotlivých cviků, ale při samostatném cvičení si potřebují připomenout jejich pořadí a správné dýchání.

Detailní informace

Ilustrátor Barbora Franková
Jazyk čeština
Počet stran 10
EAN 9788025334515
Datum vydání 22.02.2018
Věk od 8
Formát 830x240 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,062
Typ Kniha

Zkuste začít den Pozdravem slunci, nejznámější jogínskou sestavou, která se s různými obměnami cvičí na celém světě. Pozdrav slunci dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno.

Pokud vám po ránu nezbývá čas, zkuste večerní zklidňující sestavu Pozdrav měsíci. Procvičíte celé tělo, protáhnete unavené svaly a klouby a zklidníte mysl.

Skládačku ocení ti z vás, kteří techniku jednotlivých cviků již ovládají, ale při samostatném cvičení si potřebují připomenout jejich pořadí. Nechybí ani důležité informace o tom, jak správně dýchat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM