EN

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení

Connie Glynnová


Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen
Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité. Ellie totiž touží po opaku – být úplně obyčejnou holkou. Stačí si jen vyměnit role a je to! Lottie se tak náhle ocitá v nablýskaném světě aristokratů, který je však plný intrik a tajností.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Rosewood Chronicles: Undercover Princess
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
Počet stran 336
EAN 9788025336670
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,567
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Která holka by se nechtěla alespoň na chvíli stát princeznou? Lottie Pumpkinová o tom ve svých představách snila mnohokrát. Pak ji osud svede do jednoho pokoje v internátní škole Rosewood s Ellií Wolfovou. Princeznou, která touží po pravém opaku – být úplně obyčejnou holkou. Zdá se, že splnit si své sny nebude nic složitého. Stačí si vyměnit role a je to!

Lottie se ocitá v nablýskaném a okouzlujícím světě aristokracie, který je však ve skutečnosti plný tajností, intrik a zrady. Za každou cenu musí ochránit tajemství své kamarádky, ale studium ve škole, blížící se ples v království Maradovia i tajemný kluk jménem Jamie ji přivedou ke zjištění, že šťastné konce jsou vyhrazeny pro pohádky, nikoli pro skutečný život…

Vzrušující svět večírků, politiky a zlých princezen, to je první kniha v úplně nové sérii Zápisky z Rosewoodu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Zápisky z Rosewoodu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynnová se narodila v Anglii. S pomocí své maminky, která seděla za psacím strojem, napsala svou první povídku už v šesti letech. Od útlého věku také ráda hrála divadlo a navštěvovala hodiny herectví. Vášeň pro příběhy ji nikdy neopustila. Při studiu na univerzitě zahájila svůj veleúspěšný kanál na YouTube s názvem Noodlerella (pojmenovaný podle jejího oblíbeného jídla, noodle = těstoviny, a nejmilejší Disneyho princezny, Cinderella = Popelka). Zde Connie vloguje o svých vášních, které zahrnují komiksy, kreslené filmy, parodie, video hry, cosplay a další roztomilosti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM