EN

Bratrstvo - Kniha sedmá - Kaldera

John Flanagan


Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série.
Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie. V noci ho však překvapí nečekaný návštěvník s prosbou o pomoc, kterou by Volavky měly raději ignorovat. Na druhé straně moře, ve státě Byzantos, totiž řádí piráti, kteří unesli syna císařovny. Volavky pod rouškou tmy vyklouznou z Hallasholmu a vypraví se chlapce zachránit. Plavba je dovede k nedobytné pevnosti, která je obklopena kalderou, již vytvořil kráter sopky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jan Patrik Krásný
Číslo dílu 7
Jazyk čeština
Původní název Brotherband Book Seven - Caldera
Původní jazyk angličtina
Řada Bratrstvo
Překladatel Eva Dejmková
Počet stran 344
EAN 9788025241820
Datum vydání 21.05.2018
Věk od 10
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,427
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Stig se v Hallasholmu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie. V noci ho však překvapí nečekaný návštěvník a přinese žádost o pomoc, kterou by Volavky měly raději odmítnout.

Na druhé straně moře, v jižním městském státě Byzantos řádí piráti, kteří unesli syna císařovny Justiny. Volavky vyklouznou z Hallasholmu pod rouškou tmy a plaví se zachránit chlapce z rukou únosců. Míří na jih k ostrovu Santorillos, kde se nachází nedobytná pevnost obklopená kalderou, kterou vytvořil kráter sopky.

V tomto výbušném sedmém příběhu dobrodružné série Bratrstvo Volavky bojují proti pirátům na rozbouřeném moři a mají v rukou osud celého císařství.

Další tituly z řady "Bratrstvo"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM