EN

Top Dog

Jens Lapidus


Dechberoucí finále dramatu rozehraného v románech Pouze pro VIP a Stockholm Delete
Už několik desetiletí dochází ve Švédsku ke zneužívání mladých dívek. Každý pokus o odhalení viníků je zmařen, chapadla rozvětvené chobotnice totiž sahají do těch nejvyšších společenských pater. Okolo Emelie a Teddyho, nesourodého dua elitní právničky a bývalého kriminálníka, se definitivně stahuje smyčka. Kdosi se je svými extrémními metodami snaží dostat z cesty, a když se po stopě vydává i policie, násilí nabývá naprosto nebývalých rozměrů.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Top Dogg
Původní jazyk švédština
Překladatel Martin Severýn
Počet stran 576
EAN 9788074737046
Datum vydání 29.10.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Fleet
Hmotnost 0,711
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Už několik desetiletí dochází ve Švédsku k brutálnímu zneužívání mladých dívek. Každý pokus o odhalení viníků je brutálně potlačen, chapadla rozvětvené chobotnice totiž sahají do těch nejvyšších společenských pater. Okolo Teddyho a Emelie, nesourodé dvojice elitní právničky a bývalého kriminálníka, se definitivně stahuje smyčka. Kdosi se je svými extrémními metodami snaží dostat z cesty, a když se po stopě zločinecké sítě vydává i policie, násilí nabývá naprosto nebývalých rozměrů.

V podobném nebezpečí se ocitá i studentka Roksana. Chtěla se vlastně jen dostat mezi vyvolené, získat trochu uznání a patřit mezi ty, kteří se vyznají… Jenže teď po ní jde korunní princ drogového podsvětí. A jestli neudělá něco naprosto šíleného, živá nevyvázne.

TOP Dog je dechberoucí finále dramatu, které Jens Lapidus napínavě rozehrál v románech Pouze pro VIP a Stockholm Delete.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM