EN

Víc už se nedozvíme

Donal Ryan


Niterný příběh o lásce, pokání a touze po štěstí.
Fascinující příběh Melody Sheeové autor opět zasadil do prostředí svých předchozích románů a obohatil jej o neobvyklý a mimořádně živočišný svět irských kočovníků. Velká témata viny, pokání, oběti a vykoupení se rozvíjejí v každodenní, často humorné realitě malých lidských životů jako „antická tragédie na irském maloměstě“. Autorovo vypravěčské mistrovství dokáže čtenáře vtáhnout do příběhu, udržet v napětí, rozesmát i rozplakat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název All We Shall Know
Původní jazyk angličtina
Počet stran 208
EAN 9788074735486
Datum vydání 26.02.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice Fleet
Hmotnost 0,336
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

„Martin Toppy je syn slavného Kočovníka a otec mého nenarozeného dítěte. Je mu sedmnáct let, mně je třicet tři. Byla jsem jeho učitelka. Už dávno bych se zabila, kdybych k tomu měla odvahu.“ Těmito slovy začíná první deníkový záznam zoufalé Melody Sheeové, jejíž fascinující příběh sledujeme od dvanáctého týdne těhotenství až k jeho nevyhnutelnému závěru a následkům. Kniha nás vrací do známého prostředí Ryanových předchozích románů a setkáme se v ní tentokrát i s postavami irských kočovníků. Velká témata viny, pokání, oběti a vykoupení se rozvíjejí v každodenní, často humorné realitě malých lidských životů jako „antická tragédie na irském maloměstě“. Autorovo vypravěčské mistrovství dokáže čtenáře vtáhnout do příběhu, udržet v napětí, rozesmát i rozplakat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Donal Ryan

Donal Ryan

Donal Ryan vystudoval stavební inženýrství a práva, pracoval ve státní správě a po večerech se věnoval psaní. Po úspěchu jeho prvních dvou vydaných románů následovala sbírka povídek a román Víc už se nedozvíme. Donal Ryan žije s manželkou a dvěma dětmi v Limericku a po třech letech lektorování na limerické univerzitě se v roce 2017 vrátil do státní správy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM