EN

Nikdy nezapomenu

Michel Bussi


Jediný svědek její smrti. Nebo její vrah?
Jamal si nejprve všimne červené šály. Vlaje ve větru, zachycená na plotě. Pak uvidí i tmavovlasou ženu stojící na okraji hluboké propasti. Jamal chytí červenou šálu a hází ji ženě jako záchranné lano, aby jí pomohl dál od okraje útesu, ale ona zničehonic skočí dolů. Jamal zděšeně zírá na nehybnou postavu dole pod sebou. Tělo neznámé ženy leží na studené oblázkové pláži. Její krk je ovázaný červenou šálou. Tohle je Jamalova verze příběhu. Věříte mu?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název N'oublier jamais
Původní jazyk francouzština
Počet stran 448
EAN 9788026713463
Datum vydání 08.11.2018
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,579
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Jamal si nejprve všimne červené šály. Vlaje ve větru, zachycená na plotě. Pak uvidí i tmavovlasou ženu, neskutečně nádhernou, uplakanou, v roztrhaných šatech a stojící zády k hluboké propasti. Dívá se na něj, jako by na světě byli sami dva. Jamal k ní natahuje ruku a snaží se jí hodit šálu jako záchranné lano, ale ona skáče dolů… Dva lidé, procházející se zrovna po pláži, najdou její tělo ležící na studených oblázcích – a červený šál má omotaný kolem krku.

Jamal je jediný, kdo viděl, co se na útesu stalo, a všechny důkazy mluví proti němu. Netrvá dlouho a sám si není jistý, co je pravda a komu může stále věřit.

Nový napínavý román Michela Bussiho o tom, že někdy věci nejsou takové, jaké se zdají být.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michel Bussi

Michel Bussi

Michel Bussi začal psát už v devadesátých letech, ale trvalo celou jednu dekádu, než prorazil s knihou Code Lupin (Kód Lupin, 2006). Následovaly další úspěšné detektivky a v roce 2011 vyšel román Černé lekníny (Nymphéas noirs, česky 2017), který získal mnoho ocenění. O rok později z něj další kniha, Vážka (Un avion sans elle, česky 2016), učinila jednoho z nejprodávanějších francouzských autorů, jeho knihy byly přeloženy do více než 30 jazyků. Bussi působí také jako profesor geografie na univerzitě v Rouenu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM