EN

Budíček! Ustlat! Nabít, zajistit!

William H. McRaven


10 pravidel, která dokáží měnit svět
Autor knihy byl 37 let příslušníkem jednotek SEAL. Mockrát se ocitl na hranici mezi životem a smrtí. A pochopil, že existuje několik jednoduchých pravidel, která pomáhají přežít v nejkritičtějších chvílích, ale která jsou stejně užitečná i v běžném životě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Make Your Bed
Původní jazyk angličtina
Počet stran 144
EAN 9788072615346
Datum vydání 25.01.2018
Věk od 15
Formát 120x180 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,16
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

William H. McRaven, penzionovaný admirál námořnictva Spojených států, má za sebou velmi úspěšnou službu v ozbrojených silách USA. Třicet sedm let byl příslušníkem zvláštních jednotek SEAL, kde velel na všech úrovních. Stal se čtyřhvězdičkovým admirálem a jeho posledním pověřením bylo vrchní velení nad všemi zvláštními jednotkami armády Spojených států. V této knize předkládá čtenářům deset pravidel, které se naučil při výcviku jednotek SEAL – výcviku, který patří k těm nejtěžším na světě. Obnáší půlnoční plavání v chladných vodách u San Diega, překážkové dráhy, nekonečné posilování a dlouhé dny bez spánku. Je to něco podobného, jako kdybyste vzali všechny výzvy, jímž musí člověk čelit za celý život, a koncentrovali je do šesti měsíců.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
William H. McRaven

William H. McRaven

William H. McRaven, penzionovaný admirál námořnictva Spojených států, má za sebou velmi úspěšnou službu v ozbrojených silách USA. Třicet sedm let byl příslušníkem zvláštních jednotek SEAL, kde velel na všech úrovních. Stal se čtyřhvězdičkovým admirálem a jeho posledním pověřením bylo vrchní velení nad všemi zvláštními jednotkami armády Spojených států. V současnosti je kancléřem Sdružení texaských univerzit.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM