EN

Cesta mimořádné ženy

Lenka Černá


Průvodce na cestě ke svému šťastnějšímu já od populární koučky a lektorky zdravého životního stylu
Pod zkušeným vedením životní koučky Lenky Černé získáte ověřený manuál života ženy, která se nespokojí s průměrem a chce si užívat své jedinečnosti. Lektorka zdravého životního stylu přináší rady pro řešení nelehkých životních situací, motivuje, jak na sobě pracovat a jak být tvůrkyní vlastního šťastného osudu. Krok za krokem poznáte sama sebe a objevíte svůj skrytý potenciál. Staňte se vědomou ženou, která zná svůj směr a plní si vize!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026420668
Datum vydání 20.08.2018
Věk od 15
Formát 170x240 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,471
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Průvodce na cestě ke svému šťastnějšímu já od populární koučky a lektorky zdravého životního stylu

Pod zkušeným vedením koučky Lenky Černé

získáte ověřený manuál života ženy, která se nespokojí s průměrem a chce si užívat své jedinečnosti. Lektorka zdravého životního stylu přináší rady pro řešení nelehkých životních situací, motivuje, jak na sobě pracovat a jak být tvůrkyní vlastního šťastného osudu. Krok za krokem poznáte sama sebe a objevíte svůj skrytý potenciál. Staňte se vědomou ženou, která zná svůj směr a plní si vize!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lenka Černá

Lenka Černá

Lenka Černá je osobní koučka, moderátorka, spisovatelka a lektorka zdravého životního stylu. Zaměřuje se především na řešení depresivních stavů a pomoc při psychosomatických obtížích. Provozuje školu koučů Pure mind, Školu pro ženy a kliniku Pure Clinic. V minulosti moderovala pořad Restart života na TV Stream, spolupracuje však i s jinými médii, například ČT1, TV Prima, servery Proženy.cz, Žena.cz, Tchiboblog a dalšími. Je milovnicí dobrého jídla, čistého životního prostoru a jógy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM