EN

Láska je jen pro blázny. Jako jsem já.

Sabine Schoderová


Milostný příběh tak opravdový a skutečný, až to bolí, a natolik napínavý, že se od něj nebudete moci odtrhnout.
Pokud je váš život jedna velká katastrofa – optimisticky řečeno – může realita vypadat třeba takto: s hlavou plnou myšlenek na svůj zoufalý život to na všech frontách přeženete. Vypravíte se na koncert kapely, kterou vlastně nesnášíte, a probudíte se vedle jejího zpěváka, kterého považujete za totálního pitomce. Nepamatujete si, jak jste se tam dostali a k čemu vlastně došlo. Přesně v téhle situaci je teď Viki. Sakra! Jak z téhle prekérky ven?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Liebe ist was für Idioten. Wie mich.
Původní jazyk němčina
Počet stran 328
EAN 9788025337882
Datum vydání 30.08.2018
Věk od 15
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,339
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Milostný příběh tak opravdový a skutečný, až to bolí, a natolik napínavý, že se od něj nebudete moci odtrhnout.

Pokud je váš život jedna velká katastrofa – optimisticky řečeno – může realita vypadat třeba takto: s hlavou plnou myšlenek na svůj zoufalý život to na všech frontách přeženete. Vypravíte se na koncert kapely, kterou vlastně nesnášíte, a probudíte se vedle jejího zpěváka, kterého považujete za totálního pitomce. Nepamatujete si, jak jste se tam dostali a k čemu vlastně došlo.

Přesně v téhle situaci je teď Viki. Hlava jí třeští a naznačuje, že se asi zbláznila. Srdce tepe jako o život a napovídá, že ten týpek vedle ní jí asi není úplně lhostejný. Sakra! Jak z téhle prekérky ven?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Martina Krausová
Trochu drsnější romantika pro milovníky knížky Hvězdy nám nepřály. Objevuje se sex, drogy a trochu násilí, ale není to nutně pro slabé povahy. Čtení si podle mě užije většina teenagerů, kteří už nežijí v domnění, že je svět růžový a dokonalý, ale naopak třeba vyhledává vážnější témata v knihách a sem tam nějaká marihuana ho nezaskočí.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM