EN

Černobílé idoly 4 - Abeceda pamětnických hvězd

Aleš Cibulka


Čtivé a zajímavé medailonky, stovka unikátních fotografií a autentických autogramů!
Již počtvrté nabízí Aleš Cibulka poutavé čtení o hercích, herečkách, režisérech a dalších filmových tvůrcích 30. a 40. let minulého století. Nečekají vás však žádná nudná slovníková hesla ani suchopárná životní data, ale opravdu čtivé a zajímavé medailonky se stovkou unikátních fotografií a autogramy všech osobností! Autor rovněž vzdává hold Nataše Golové, jemuž herečka poskytla pár měsíců před svou smrtí exkluzivní rozhovor a svolila i k fotografování - vše poprvé v nové knize!

Detailní informace

Žánr osobnosti
film
Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788075970435
Datum vydání 06.09.2018
Věk od 15
Formát 166x239 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,57
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Už počtvrté vám milovník pamětnických filmů Aleš Cibulka nabízí poutavé čtení o hercích, herečkách, režisérech i dalších filmových tvůrcích 30. a 40. let minulého století.

Černobílé idoly tentokrát nesou podtitul „abeceda pamětnických hvězd“. Nečekejte však žádná nudná slovníková hesla, žádná suchopárná životní data, ale opravdu čtivé a zajímavé medailonky! Díky autorově dlouholetému pátrání v archivech či rozhovorům s příbuznými slavných legend a řadou pamětníků se opět můžete dozvědět mnohé ze života desítek vašich oblíbenců. Součástí této knihy jsou i úsměvné a peprné vzpomínky Luby Skořepové na kolegy z Národního divadla.

K tomu všemu opět více než stovka unikátních fotografií z autorovy sbírky a samozřejmostí jsou autogramy všech osobností stříbrného plátna.

Další část publikace vzdává hold dámě, která odešla přesně před třiceti lety – Nataše Gollové. Aleš Cibulka už o ní před lety napsal dvě obsáhlé biografické knihy, ale zjistil nové informace, které vám tu poprvé nabízí. Prvně také předkládá kompletní rozhovor, který herečka poskytla pár měsíců před svou smrtí, či sadu fotografií, ke kterým v té době překvapivě svolila.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Černobílé idoly"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM