EN

Bětka a Vojtíšek – Jak se těšili na Ježíška

Anna Burdová


Humorné a laskavé vyprávění o předvánočním čase, ve kterém si děti i dospělí připomenou zvyky, tradice i kouzelnou atmosféru, které k nejmilejším svátkům v roce patří.
Bětka a Vojtíšek se nemohou dočkat. Brzy začnou Vánoce! Vojtíšek má ale velkou starost. Nebude Ježíškovi vadit, že mu dopis s prosbou o dárky nenapsal sám? A kdo je tajemná Barbora, která se ohání metličkou? Mikuláše, čerta a anděla už znají, ale letos trošičku zlobili. Bude lepší pojistit se a sestrojit na čerta past. Bětka zase dumá nad tím, jak dopadne Štědrý den, který budou trávit u tety v Jilemnici. Co když je tam Ježíšek nenajde?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025333952
Datum vydání 02.11.2017
Věk od 4
Formát 167x225 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,335
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Maminka vyndala z trouby první plech cukroví a venku začal padat sníh. Je to tady, kouzelný předvánoční čas, na který se Bětka s Vojtíškem tolik těší!

Vojtíšek má ale velkou starost. Nebude Ježíškovi vadit, že mu dopis s prosbou o dárky nenapsal sám? Neumí totiž ještě psát. A kdo je tajemná Barbora, která se ohání metličkou?

Mikuláše, čerta a anděla už znají, ale letos trošičku zlobili. Bude lepší pojistit se a sestrojit na čerta past.

Bětka zase dumá nad tím, jak dopadne Štědrý den, který budou trávit u tety v Jilemnici. Co když je tam Ježíšek nenajde?

Humorné a laskavé vyprávění o předvánočním čase, ve kterém si děti i dospělí připomenou zvyky, tradice i kouzelnou atmosféru, které k nejmilejším svátkům v roce patří.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM