EN

Domov bez harampádí

Jde to i s dětmi

Joshua Becker


Jediná uklízecí kniha, která počítá s dětmi
Kniha nabízí nový a osvěžující přístup ke zvládání nepořádku ve vaší rodině. - Přestanete přemísťovat věci z místa na místo, uklidíte jednou provždy. - Nebudete se stresovat uklízením před každou návštěvou. - Získáte víc času pro sebe, pro děti, pro své blízké. - Můžete odpočívat během víkendů, které jste dosud z velké části prouklízeli. - Naučíte své děti vážit si toho, co mají, a také že bolest se lépe tiší láskou, přijetím a bezpečím, namísto kupováním si věcí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Clutterfree with Kids
Původní jazyk angličtina
Počet stran 176
EAN 9788026507291
Datum vydání 22.02.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Změňte své myšlení – Objevte nové návyky – Osvoboďte svůj domov

Uklízecí kniha, která počítá i s dětmi!

Děti vnášejí do našich životů lásku a naději, radost a smích, dávají životu dospělých jiný smysl. A také přinášejí domů hromady „harampádí“.

Udržování rovnováhy mezi žitím a uklízením harampádí může (nejen) rodiče značně vyčerpávat, často jde o nekončící proces, jehož výsledek je i po hodinách úmorné práce stěží viditelný.

Kniha Domov bez harampádí nabízí nový a osvěžující přístup ke zvládání nepořádku a věcí. Pomůže vaší rodině žít tak, jak jste si vždycky přáli.

- Přestanete přemísťovat věci z místa na místo, uklidíte jednou provždy.

- Nebudete se stresovat uklízením před každou návštěvou.

- Získáte víc času pro sebe, pro děti, pro své blízké.

- Můžete odpočívat během víkendů, které jste dosud z velké části prouklízeli.

- Naučíte své děti vážit si toho, co mají, a také že bolest se lépe tiší láskou, přijetím a bezpečím, namísto kupováním si věcí.

Joshua Becker píše o svém životním stylu blog Becoming Minimalist (Stát se minimalistou), jehož prostřednictvím denně inspiruje tisíce lidí po celém světě k lepšímu životu s méně věcmi. K tématu přistupuje s lehkostí a racionálně a snad právě díky tomu je jedním z nejvlivnějších zastánců minimalismu na světě.

Minimalismus je rostoucí celosvětové hnutí, které povzbuzuje stále více lidí k tomu, aby žili s méně věcmi a aby svůj život určovali něčím lepším než tím, co vlastní.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM